GEANNULEERD: Black Gospel Night(s)

21, 22, 23 december 2021

DIT CONCERT IS GEANNULEERD

Na het succes van de afgelopen jaren belooft deze muzikale happening misschien wel de meest wervelende editie te worden! Een unieke belevenis met muzikale topacts, op een locatie waar saamhorigheid, vreugde en Kerstmis samenkomen.

Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 december krijgt de Sint-Jan in Gouda een unieke setting. De Sint-Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere locatie, met veel kaarslicht, stijlvolle aankleding, sfeerverlichting en een goed glas wijn vergezeld van Goudse kaas. Trots is de organisatie van Eigenwijze Evenementen dat voor een 7e editie, opnieuw het meest swingende Black Gospel koor van Nederland aanwezig is voor een avond vol emotie.

Het koor G-roots brengt de Amerikaanse Black Gospel muziek vanuit overtuiging, heel authentiek en vol overgave. Het repertoire is zeer uitgebreid, dat is de afgelopen jaren wel gebleken met herkenbare (kerst)liedjes en klassiekers van Gospel, Soul & Spirituals. Daarnaast de aanwezigheid van grote artiesten weer dit jaar. Enkele oudgedienden waaronder Do op dinsdag 21 december naast de musical ster Brandon Delagraentiss. Op woensdag 22 december Dwight Dissels op herhaling en donderdag 23 december sluiten wij 3 dagen Black Gospel af met niemand minder dan Shirma Rouse.

Voor restitutie van gekochte tickets kan contact worden opgenomen met de organisator, www.blackgospelnight.nl

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs verplicht

alle concerten en evenementen