Livestream | Feestelijk Bach-concert

Zaterdag 29 mei, 16:00 uur

Sopraan Nanette Mans, trompettist Sebastiaan Haverkate en stadsorganist Gerben Budding geven op zaterdag 29 mei om 16.00 uur een livestreamconcert vanuit het koor van de Goudse Sint-Jan.

Het is een feestelijk Bach-concert met onder andere de uitbundige cantate ‘Jauchzet Gott in allen Landen’ (BWV 51) voor sopraan, trompet en orkest. Stadsorganist Gerben Budding transcribeerde de orkestpartij voor orgel. Daarnaast klinken ook Bach-werken voor sopraan en orgel (cantate ‘Ich bin vergnügt’, BWV 84), trompet en orgel (o.a. een concerto naar Vivaldi) en orgelsolo (één van de koraalvoorspelen over ‘Allein Gott in der Höh’ sei Ehr’).

Sopraan Nanette Mans is regelmatig te horen in de Goudse Sint-Jan. Haar natuurlijke manier van musiceren weet menigeen te boeien. Trompettist Sebastiaan Haverkate trad vorig jaar ook op in de Goudse Sint-Jan. Samen met stadsorganist Gerben Budding bracht hij toen een programma voor trompet en het hoofdorgel van de Sint-Jan.

Het concert is live te volgen via https://youtu.be/l6tyjSGq958

Laat uw waardering blijken door te doneren via de betaallink op: https://bit.ly/3fmjtc7 of per overschrijving naar rekeningnummer NL75 SNSB 0871 6225 72 t.n.v. Gerben Budding.

Klik hier om het programma en de teksten van dit concert te downloaden.

E3Media Invisible Dot

alle concerten en evenementen