Let op:

Dit concert of evenement heeft al plaatsgevonden!

Goudse Kamermuziek Concerten | Fabelachtige filmmuziek te midden van Goudse Glazen

Zaterdag 12 september 2020

De Stichting Goudse Kamermuziek Concerten organiseert maandelijks kamermuziekconcerten op hoog niveau in een gastvrije, historische, culturele omgeving om mensen een authentieke ervaring te geven.
De optredende beroepsmusici zijn van internationale allure; allen met ruime ervaring op diverse podia in binnen-en buitenland.

In de prachtige en historische ambiance van de Goudse Sint-Jan brengen wij een fantastische selectie uit de mooiste filmmuziek van de grootste componisten in de filmgeschiedenis.

Ondermeer muziek uit Schindler’s list, Once Upon a Time in the West, The Godfather, Amadeus, The Pianist, West side story, Star Wars en vele andere kaskrakers.

Deze werken worden meesterlijk vertolkt door sopraan Anne Cambier, pianiste Maiko Inoué, hoboïst Luk Callens, violist Olivier Piguet en cellist Johannes Burghoff.

Na afloop is er gelegenheid om met een hapje en een drankje gezamenlijk na te genieten van deze filmische en muzikale avond.

Wilt u kaarten bestellen of meer weten over de musici en de Stichting Goudse Kamermuziek Concerten ga naar: https://goudsekamermuziekconcerten.nl

 

E3Media Invisible Dot

alle concerten en evenementen