Najaarsconcert Vox Jubilans | ‘Aan U is ons lied gewijd’

zaterdag 2 oktober, 19.30 uur

Op D.V. zaterdag 2 oktober hopen wij, na lange tijd, een koor- en samenzangconcert te geven.
In de afgelopen anderhalf jaar waren er geen concerten, soms waren er geen repetities, of we zongen op afstand met elkaar.
Maar toch, we bleven zingen en dat met het gebed dat het tot eer van God mocht zijn. En dat mag het prachtige doel van ons koor zijn, hoe het ook gaat: ‘Aan U is ons lied gewijd’.
In ons introlied gaat het over zingen, het gebed om het hemellied op aarde te laten klinken, het gebed om ons loflied tot Gods eer te gebruiken.
En dan in het laatste couplet, met ons doel: namelijk ‘U komt alle eer toe’ en ‘Aan U blijft ons lied gewijd’.
Op het repertoire staat verder onder andere Psalm 131, Psalm 37, The Lord’s prayer (Het Onze Vader) en Terug naar Sion. Ook zullen er op deze avond enkele samenzangliederen zijn.

Voor dit concert wordt de corona checkapp gehanteerd

Aan dit concert werken mee: Marco den Toom – orgel, Johan Bredewout – vleugel, Arjan & Edith Post – trompet. De algehele leiding is in handen van onze dirigent André van Vliet.
Aanvang concert is 19.30 uur. Entreeprijs is € 12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis mee. Kaarten voor dit concert zijn vanaf maandag 20 september onder aan deze pagina te bestellen.
Kijkt u er ook weer naar uit om een concert bij te wonen? Dan ontmoeten wij u graag op zaterdag 2 oktober in de Sint Jan in Gouda.

Voor meer informatie en bestellen van kaarten klik hier

alle concerten en evenementen