Livestream | Delen uit Schubert’s Winterreise

zaterdag 6 februari 2021, 16.00 uur

Livestreamconcert vanuit het schip van de Goudse Sint-Jan met delen uit de beroemde liedcyclus Winterreise van Franz Schubert (1797-1828) door zanger Ferhat Oz en pianist Art Zegelaar. Al eerder traden zij op in de Goudse Sint-Jan en met lovende recensies! Geniet via het Youtube kanaal van de Goudse Sint-Jan van de prachtige ‘wintermuziek’ van Schubert.

Art Zegelaar is een gediplomeerde pianist die lang in Engeland en Nieuw Zeeland heeft gewoond en gewerkt. Hij woont en werkt nu in Rotterdam waar hij zijn muziek studio heeft, maar ook online muziek lessen geeft. Hij slaagde cum laude (Class 1) voor BAHons van Liverpool University met Piano Performance en Compositie en Associate en Licentiate Diploma’s van Trinity College in London naast een Diploma in Music van Open University in England. Op dit moment is Art bezig met een Master in Muziek Educatie op het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Art heeft veel muziek geschreven o.a. een Opera, een Ballet en een Piano Concert. Hij gebruikt vele instrumentale combinaties en in zettingen voor Theater, Dans en Orkest. Zijn werk in vier delen voor Blazersensemble met harp en percussie (Aeon) is in Londen uitgevoerd door Trinity College in een programma naast New York Counterpoint van Steve Reich. Art Zegelaar School voor Piano heeft studenten opgeleid van beginners niveau tot diploma niveau en klassieke muziek en improvisate en jazz. Hij is de oprichter van ‘De Muziek Experience’.

Ferhat Oz is een van de bekendste jazz-zangers en vocal coaches in de Turkse jazz-scene. Hij is bekend om zijn vocale bereik, improvisatie en technische vaardigheden.

 

De livestream is HIER terug te kijken

Programma
Uit: Winterreise, Op. 89 (D. 911) (1827) – Franz Schubert (1797-1828)
1. Gute Nacht
2. Die Wetterfahne
3. Gefrorne Tranen
4. Erstarrung
5. Der Lindenbaum
6. Wasserflut
7. Auf dem Flusse
8. Ruckblick
9. Irrlicht
10. Rast
11. Fruhlungstraum
12. Einsamkeit
15. Die Krahe 24 Der Leiermann

Steun de musici
U kunt het concert meekijken & luisteren via onze livestream. Er is ook een ‘digitale collecte‘ om de kosten te kunnen dekken. U kunt een donatie doen door op onderstaand link te klikken of de QR-code te scannen.

https://bit.ly/2YNZZUI

 

concert_6_februari_2021_1600

alle concerten en evenementen