Zaterdagmiddagconcert | Alma Duo

2 april, 16:00 uur

Thema: The best of Alma Duo 

Een programma met enkele hoogtepunten uit de sacrale muziek, zoals delen uit het Stabat Mater van Pergolesi en de mooiste Ave Maria’s. Verder liederen van Brahms, Fauré, Tchaikovsky, Rimsky- Korsakov en Rachmaninov.

Vrij toegankelijk met een entreekaartje voor de kerk. Met een Museumkaart, Rotterdampas of Vriendenpas Sint-Jan is de toegang gratis. Reserveren is voor dit concert niet mogelijk.

Nathalie Merfort studeerde klassieke zang in Berlijn en is afgestudeerd in jazz en popmuziek op Codarts te Rotterdam en het Berklee College Of Music in Boston. Svetlana Lohman (piano) studeerde muziektheorie en piano aan de Herzen Pedagogische Staatsuniversiteit te Sint-Petersburg. Daarnaast promoveerde zij in de filosofie en volgde cursussen kunstgeschiedenis.

Volgens de musici is muziek een universele kracht, die dat wat woorden kunnen uitdrukken ver overstijgt. ‘Alma’ betekent ziel. Het Alma Duo wil het publiek raken, ontroeren, troosten, ‘bezielde’ muziek maken en de luisteraar mee op reis nemen naar de essentie van ons ‘zijn’.

alle concerten en evenementen