Geannuleerd!

Zaterdagmiddagconcert

4 maart, 16:00 uur

Duo Smit en Margit

Thema: Reis door Europa van west naar oost

Margit heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle bij Yorge CaryevschiZij heeft tien jaar in het Nederlands Fluitorkest gespeeld, zowel op sopraan dwarsfluit als altfluit. En hiermee theatertournees gedaan in binnen –en buitenland.Zij heeft veel samen gespeeld met orgel, piano, cello en gitaar. Op het moment heeft zij een duo fluit en piano” Smit en Margit” , vaak ook nog met Maya op klarinet. Een trio met fluit, klarinet en fagot is de volgende stap.Daarnaast heeft zij ruim 30 jaar dwarsfluitles gegeven. Zij is werkzaam in Kunstencentrum De KOM in Nieuwegein, als docent dwarsfluit en AMV. Ook voor Margitsmuziekles (eigen lespraktijk aan huis) en voor harmonievereniging Excelsior in Boskoop.

 

Mathieu (1971) kreeg op jonge leeftijd pianolessen van zijn moeder. Na het afronden van de middelbare school studeerde Mathieu aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag in de richting “Muziektheorie der klassieke muziek”.  Tijdens zijn studie gaf hij zelf ook lessen in muziektheorie, solfège en piano.Sinds 1993 is Mathieu actief als korendirigent. Momenteel leidt hij vijf koren, waaronder Vocadoca uit Gouda. Hij leidde verschillende concerten, onder andere in Theater Zuidplein, Isala en de Agnietenkapel. Naast dirigent is Mathieu ook actief als pianist. Hij geeft pianoles in een privé praktijk. Sinds 2016 is hij de vaste muzikaal leider en toetsenist bij producties van Iris Performing Arts. Hij was betrokken bij onder meer Legally Blonde de musical, Fame de musical en Shrek de musical. Mathieu vormt sinds 2021 een duo met fluitiste Margit Klaver.

vrij toegankelijk met een entreekaartje voor de kerk. Met een Museumkaart, Rotterdampas of Vriendenpas Sint-Jan is de toegang gratis.

alle concerten & evenementen