Dit concert heeft al plaatsgevonden.

16 september, 13:00 uur

Kamermuziekconcert in een winkelpand

Op zaterdag 16 september 13.00 uur zal er in het kader van De Verwondering een bijzonder kamermuziekconcert plaatsvinden op een zeer uitzonderlijke locatie (wordt later bekend).

U kunt genieten van een spetterend programma voor sopraan, orgel en trompet van ongeveer een half uur.

Nanette Mans (sopraan) en Gerben Budding (stadsorganist Gouda) werken sinds 2018 samen als duo. Regelmatig zijn ze te horen in de concertante en liturgische praktijk van de Goudse Sint-Janskerk en geven concerten in binnen- en buitenland. Kenmerkend voor het duo is flexibiliteit en avontuurlijkheid.

Speciaal voor ‘De Verwondering’ werken ze vandaag samen met trompettist Sebastiaan Haverkate. Al eerder waren ze in deze samenstelling in Gouda te horen bij het bezoek van koning Willem Alexander aan de Sint-Jan.

De Verwondering
In het weekend van 14 t/m 16 september barst in de hele binnenstad De Verwondering los, een groots festival vol muziek, beeldende kunst, dans, (straat)theater en onverwachts spektakel in het hart van Gouda. De Verwondering is een direct vervolg op de succesvolle Gouda750 Finale, die gevierd werd in 2022. Het festival komt jaarlijks terug en wordt de opening van het culturele seizoen.

Vrij toegankelijk

alle concerten & evenementen