.

Uw event in de Sint-Jan

Wanneer het zonlicht door de 72 wereldberoemde gebrandschilderde ramen naar binnen valt, is het voor uw gasten direct duidelijk hoe bijzonder deze plek is. Of het een vergadering van vier in de Kerkmeesterskamer betreft of een plenaire bijeenkomst met 1800 mensen in het Schip van de langste kerk van Nederland: de Sint-Jan Gouda maakt een onvergetelijke indruk op uw gasten!

Omdat ieder evenement maatwerk is, wordt u door een klein team professionals begeleid van de eerste offerte en inrichtingstekening, tot de afronding van uw evenement. En waar gewenst schuiven onze vaste partners voor catering en theatertechniek aan.

 

Rondleiding

Onze deskundige en enthousiaste gidsen vertellen u het grote verhaal achter de ramen, dat soms in hele kleine details is verstopt.

 

Catering

Onze partners staan garant voor topkwaliteit. Van klassiek tot modern en van streekgerechten tot wereldkeuken, alles is mogelijk.

 

 

Ruimtes

Wanneer het zonlicht door de 72 wereldberoemde gebrandschilderde ramen naar binnen valt, is het voor uw gasten direct duidelijk hoe bijzonder deze plek is.

 

 

Huwelijk

In de langste kerk van Nederland is het middenpad naar het ‘altaar’ maar liefst 111 meter lang!