.

Uw event in de Sint-Jan

Wanneer het zonlicht door de 72 wereldberoemde gebrandschilderde ramen naar binnen valt, is het voor uw gasten direct duidelijk hoe bijzonder deze plek is. Of het een vergadering van vier in de Kerkmeesterskamer betreft, een exclusief diner in het koorgedeelte of een plenaire bijeenkomst met 1800 mensen in het middenschip van de langste kerk van Nederland: de Sint-Jan Gouda maakt een onvergetelijke indruk op uw gasten!

Omdat ieder evenement maatwerk is, wordt u door een klein team professionals begeleid van de eerste offerte en inrichtingstekening, tot de afronding van uw evenement. En waar gewenst schuiven onze vaste partners voor catering en theatertechniek aan.

 

9 + 2 =

Rondleiding

Onze deskundige en enthousiaste gidsen vertellen u het grote verhaal achter de ramen, dat soms in hele kleine details is verstopt.

 

Catering

Onze partners staan garant voor topkwaliteit. Van klassiek tot modern en van streekgerechten tot wereldkeuken, alles is mogelijk.

 

 

Ruimtes

Wanneer het zonlicht door de 72 wereldberoemde gebrandschilderde ramen naar binnen valt, is het voor uw gasten direct duidelijk hoe bijzonder deze plek is.

 

 

Huwelijk

Trouw in de langste kerk van Nederland met een middenpad van maar liefst 111 meter! Een ontvangst vooraf of een receptie na afloop verzorgen we graag. 

 

TISOLS 2023 in de Sint-Jan

TISOLS 2023 in de Sint-Jan, Vincent Basler Fotografie

De Sint-Jan is onderdeel van Spot on Gouda. Dit is het initiatief waarin Goudse ondernemers de krachten bundelen om Gouda te positioneren als dé locatie voor vergaderingen, evenementen en congressen. Iedere locatie heeft haar eigen signatuur, zodat er voor ieder zakelijk evenement plek is in Gouda. 

Kijk op www.spotongouda.nl welke locaties nog meer mee doen.