Lunchconcert

25 juli, 12:00 uur

Maarten van Kapel

Maarten van Kapel (Geldermalsen, 1996) is organist, dirigent, kerkmusicus en docent. Hij studeerde in Utrecht aan het conservatorium, met als hoofdvak orgel. Hij kreeg les van Reitze Smits. Hij houdt zich bezig met het muzikaal begeleiden van kerkdiensten, rouw- en trouwdiensten, het geven van orgel- en pianoles en het spelen van concerten. Maarten is sinds 1 februari 2024 aangesteld als Cantor-Organist van PKN gemeente de Rank te Nieuwegein.  Daarnaast is hij organist in de Grote Kerk te Wijk bij Duurstede. Maarten is tevens werkzaam als intonateur bij Jacques Stinkens pijpenmakers B.V. te Zeist. Hierbij houdt hij zich bezig met de klankvorming van zowel nieuw gemaakt pijpwerk alsook gerestaureerd pijpwerk.

Dit concert is onderdeel van de serie lunchconcerten in de zomer waarin we jong muzikaal talent een podium bieden in de Sint-Jan

Dit concert is vrij toegankelijk met een entreekaartje voor de kerk. Met een Museumkaart, Rotterdampas of Vriendenpas Sint-Jan is de toegang gratis. Reserveren is voor dit concert niet mogelijk.

alle concerten & evenementen