Lunchconcert

18 juli, 12:00 uur

Matthijs Breukhoven

Matthijs Breukhoven (1992) volgde zijn eerste piano- en orgellessen aan de SKVR-muziekschool te Rotterdam en daarna bij Frank J. van Wingerden. Hij ontving als voorbereiding op zijn conservatoriumstudie 5 jaar les van Arjen Leistra. Matthijs studeerde bachelor orgel en kerkmuziek aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) bij Ben van Oosten en Bas de Vroome. Daarnaast kreeg hij improvisatielessen van Hayo Boerema en koordirectie bij Wiecher Mandemaker. Daarna studeerde Matthijs master orgel aan de hogeschool voor de kunsten te Utrecht bij Reitze Smits. Naast orgel studeerde Matthijs bijvakken klavecimbel bij Siebe Henstra en beiaard bij Christiaan Winter. In 2021 studeerde hij af als Master of Music. Hij is organist van de Oude Kerk te Rotterdam-Charlois en de Alexanderkerk te Rotterdam. Daarnaast is Matthijs dirigent van het Christelijk Mannenkoor Scheveningen, Christelijk koor Joy uit Rotterdam en Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland.

Dit concert is onderdeel van de serie lunchconcerten in de zomer waarin we jong muzikaal talent een podium bieden in de Sint-Jan

Dit concert is vrij toegankelijk met een entreekaartje voor de kerk. Met een Museumkaart, Rotterdampas of Vriendenpas Sint-Jan is de toegang gratis. Reserveren is voor dit concert niet mogelijk.

alle concerten & evenementen