Dit concert heeft al plaatsgevonden.

Lunchconcert

11 juli, 12:00 uur

UAN Duo

Het duo [uan] werd in 2021 opgericht door Hannah Koob (Duitsland) en Nuno Silva (Portugal) en is een veelzijdige kamermuziekgroep.

Beiden gevestigd in Nederland, komen ze samen om hun passie voor muziek te delen en actief deel te nemen aan de kleurrijke en levendige Nederlandse klassieke muziek scene. In slechts twee jaar tijd werkte dit saxofoonduo al samen met verschillende kunstenaars en componisten, wat resulteerde in vier nieuwe muziekstukken, allemaal in opdracht van [uan] duo, en daarmee een bijdrage leverend aan de korte lijst van saxofoonduo’s.

[uan] duo heeft onder andere al opgetreden in het Concertgebouw-Amsterdam, en is meerdere malen gastspeler geweest bij NPO klassiek en NPO 1.
Naast Nederland speelden ze al concerten in Portugal, Duitsland en Zwitserland, en brachten ze in januari 2024 hun debuutalbum ORIGINALS uit met uitsluitend opdracht werken!

Bekend om hun sterke podiumprésence en enthousiasme, proberen ze hun luisteraars mee te nemen naar verschillende delen van de wereld; van de intimiteit die het saxofoonduo van nature biedt, tot klankkleuren die de luisteraar doen denken aan die van een orkest.

Uiteindelijk is hun verlangen eenvoudig maar belangrijk: samenkomen om geweldige muziek te maken.

Dit concert is onderdeel van de serie lunchconcerten in de zomer waarin we jong muzikaal talent een podium bieden in de Sint-Jan

Dit concert is vrij toegankelijk met een entreekaartje voor de kerk. Met een Museumkaart, Rotterdampas, VIP-kaart of Vriendenpas Sint-Jan is de toegang gratis. Reserveren is voor dit concert niet mogelijk.

alle concerten & evenementen